Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Canfor Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou pentru decoratiuni interioare si exterioare Canfor
199 lei
Brand
Caramida rosie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dimensiune 1,22/2,44 m (2,98 mp).

Panourile decorative pentru exterior CANFOR sunt realizate din fibre lemnoase impregnate cu rasini ce le ofera rezistenta marita la conditii grele de mediu, poluare, expunere intensa la soare, variatii bruste de
umiditate si temperatura, motiv pentru care sunt recomandate la placareaea uscata a fatadelor, durata de viata fiind de aproximativ 50 de ani.

De exemplu in zonele unde se inregistreaza mai mult de 100 - 120 de zile ploioase pe an durata de viata a panourilor este de 40 - 50 de ani. Cu cat numarul de zile ploioase se reduce (clima este mai uscata) creste durata de viata.

Panourile Canfor sunt acoperite cu o pelicula specila - panlgard cu rol de protectie ceea ce le face greu de vopsit, patat, nu permite decolorarea si foarte usor de curatat, de cate ori este nevoie se foloseste o carpa umeda, moale cu detergent lichid.

Aplicatiile comerciale ale panouilor CANFOR pentru exterior variaza de la realizarea finisajelor exterioare a caselor, blocurilor, birourilor, magazielor, realizarea de finisaje uscate inerioare, interioare unice de bai, pana la folosirea ca material decorativ in componenta sistemelor termoizolante.
Din Gura in Gura